Jeg elsker at gøre en god handel og i år synes jeg at blandt Rika har lavet nogle sager til foråret eller sommer som også holder ind i efteråret og sommeren og med udsalg lige om hjørnet er det oplagt at købe sådanne ting..Jeg er ret hooked på deres grønne sweatshirt og leopard blusen i det lækreste cashmere og dem skal jeg helt klart holde øje med når udsalget starter. Faktisk har Youheshe netop i dag 30 % på alle deres Rika sager men jeg er flad så det bliver ikke denne gang..

En lækker taske holder også hvad enten det er sommer eller vinter og jeg vil gerne have fingrene i både den fra Mulberry og bæltetasken fra Campomaggi. Støvlerne fra Koolaburra købte jeg lige omkring hvor sneen forsvandt så de venter bare på at vinteren kommer igen. Det samme med Notabene støvlerne som jeg glææder mig til at få på igen, elsker de støvler.

Tørklædet fra Månestråle må jeg eje denne sæson, da jeg bruger mit grå næsten hele året rundt…Til sidst men ikke mindst så må jeg i år eje de to armbånd fra Stine A som jeg ved at jeg ALDRIG bliver træt af 🙂