Lille A fik alt det han ønskede sig til sin barnedåb, men efter at den er afholdt fandt jeg lidt ekstra ting som jeg også gerne ville have til ham og heldigvis fik han også en del penge så jeg kan købe det.. Se alle CHANTI’s dåbsgaver hvor jeg også fandt nedenstående som han gerne måtte eje. Jeg valgte lidt utraditionelle gaver til ham, men er nu også vild med de klassiske såsom flaget, gæstebogen og den lille æske til den første tand.

Jeg elsker selv webbutikken Chanti som er den største smykkesite på nettet og har handlet der en del gange henover de sidste år. Blandt andet deres billige øreringe og ringe har jeg købt og jeg kan bruge timer på at surfe rundt blandt deres kæmpe udvalg. Overrasket blev jeg alligevel over at de også fører en lang række kendte smykkemærker, såsom Julie Sandlau, Månesten og min egen yndling-Stine A.