August fik en del penge i dåbsgave og overvejer nu et smut forbi ToysRus webshoppen for at bestille 4 klassikere til ham. Jeg husker selv at have set både Bamse og Kylling og Kaj og Andrea i tv og synes at det er ret fantastisk at der er noget tilbage af alt det gamle midt i alt det nymodens legetøj man kan få i dag (yikes jeg lyder gammel), nå men altså sådan 4 søde hånddukker ved jeg at han vil sætte pris på og lege med.

Jeg har fundet dukkerne på webshoppen, som har et kæmpe udvalg hvilket jo kommer os til gode som ikke bor i gåafstand til en fysisk butik og med en kvinde som mig på barsel men uden bil og et kørekort som ikke er brugt i flere år er det jo svært fristende at man kan sidde herhjemme og bestille alskens godt til lillemand på den side. Af andre klassikere til rådighed på webshoppen udover Bamse og Kylling, Kaj og Andrea kan man også Postmand Per sager, som jeg også husker og elsker fra barndommens tv-udsendelser..

Med købet af de 4 forneden er der gratis porto, da de tilbyder netop det, når der handles for 500 kr og deres bytteservice er ubegrænset og helt gratis.

indlægget er lavet i samarbejde med ToysRus