Når lille A er stor nok og hans fødder ligeså, så skal de puttes ned i et par New Balance sneakers. Mor sværger til det mærke i sko og derfor skal sønnike da også være ejer af et par..Med de erfaringer jeg har som pædagog i en skolefritidsordning ser jeg det smarte i at de laver deres børnesko med velcro lukning som er nemt for børn selv at kunne håndtere og så er farverne og modellerne jo top cool samtidig. Netop nedenstående turkise par NB har jeg fundet på webshoppen Eshoes som forhandler sko til børn og voksne i alle aldre. Mærkerne tæller udover førnævnte også blandt andet Hunter, Minnetonka, Sorel, Vans, Vagabond og Caterpillar, se udvalget på Eshoes.

Webbutikken tilbyder modsat mange konkurrerende shops gratis fragt og bytte, hvilket især er et stort plus når du handler til børn, da de små størrelser jo gror hele tiden (hvad sker der for det – meget dyrt 😉 De lover desuden dag til dag levering og det er et ekstra stort plus til en utålmodig mor som gerne vil have sine varer en time efter de er bestilt også når det gælder bestillinger til andre end hende selv 🙂

Webshoppen drives af modeinteresserede mennesker med stort fokus på kundeservice. Efter en hurtig rundgang på shoppen kan jeg konstatere at de har mange klassiske sko, men man mærker også at de, som også skriver på webshoppen, følger godt med i de nye tendenser inden for mode, hvilket jo glæder en modeblogger.

Indlægget er lavet i samarbejde med Eshoes