Forleden dumpede der to lækre sager ind hos mig fra mærket Aloud, jeg har længe fulgt dem på facebook og elsker ideen med at de elsker blødt tøj, jamen det er jo et match made in heaven med dem og jeg som er dronningen af sweatpants 🙂 Denne gang er det dog ikke bukser men to lækre bluser som er flyttet ind.. en lækker cardigan ved navn Tokyo til 699 og en lækker oversized sweatshirt som hedder ROM og koster den nette sum af 499 kr. Begge items lever op til ideen om at være blødt og lækkert og jeg elsker det. Tingene kan sættes til mange af min allerede eksisterende sager i garderoben og kan dresses op og ned. Aloud har modsat andre designere en ide om at leverer lidt nye styles hele tiden istedet for den gængse ved hver sæson.

Den lækreste sweatshirt som er vig på kroppen og har helt smalle hvide ærmer, den skal bruges til et par slidt baggy jeans og sneakers

Den lækre cardigan som kommer til at hænge på mig hele efteråret og vinter, den er onesize, løs i pasformen og har 3/4 ærmer. Den skal styles med sorte eller grå sweatpants og en simpel hvid tee