Forleden var jeg en smut i Aalborgs nye lækre butik, jep der er nemlig endelig kommet en Moshi Moshi Mind butik til byen nærmere betegnet Gravensgade og den skuffer IKKE. Butikken er lækkert indrettet som kun Moshi Moshis butikker er det med planter, møbler, tedåser og ikke mindst lækkert tøj. Til min store glæde forhandler de udover deres eget mærke også Aiayu, som jo også er et af mine yndlingsmærker. De har blandt andet lavet mine all time favorite bukser, nemlig de fine cashmere sweatpants ved navn Safran, som I ofte kommenterer på. Jeg elsker at Moshi Moshi Mind ofte laver de samme ting sæson efter sæson så man kan få stocket up af sine yndlingsting, når de er slidt op, som det er sket med mange af de sager jeg ejer af derfra. Jeg faldt for for masser af sager som jeg gerne vil eje og skulle selvfølgelig også gramse på sættet som jeg bloggede om her.

Betjeningen er helt i top og jeg glæder mig allerede til næste besøg..

Safran bukserne ligger på bordet og lokker

Den lækre buksedragt fra Moshi Moshi Mind som jeg ejer og elsker

Den nederdel fra Aiayu har jeg savlet over i laang tid