Så mange ønsker..desværre meget få penge i denne kommende måned. Zalando lokker med lækkert tøj, sko og accessories og de manglende penge har jeg ikke afholdt mig fra at jeg i aften satte mig for i dag at lave en collage med bare et “mikrolille” udvalg af det som jeg godt kunne se mig selv i..jeg mener, en pige har lov til at drømme, ikk?

Hele 800 mærker indenfor tøj og 22.000 modeller af sko, støvler osv og så er vi alle vist garanteret at kunne sammensætte og købe et lækkert outfit til enhver lejlighed uanset køn og smag.

Jeg er meget begejstret for webshoppen, som virkelig har et udvalg der siger spar to.. Hver gang jeg logger ind, opdager jeg nye lækre mærker indenfor alle kategorier og så elsker jeg at der er gratis porto. Sidst jeg nød godt af netop den gratis porto, var da jeg købte først den ene og så den anden Vero Moda basiskjole. En kjole som jeg kiggede efter i butikkerne uden held for at finde den på Zalando og de må siges at være nogle gode køb idet jeg bruger dem næsten konstant.

Udover den gratis porto, har de også den service der lover gratis returnering, hvis dine nyindkøbte sager mod forventning ikke skulle passe

nederdel/American vintage – armbånd/Fiona Paxton – bluse/Wildfox – støvler/Pretty ballerinas – bukser/Gat Rimon – jakke/Gat Rimon – taske/Selected – loafers/Charles Philip – støvler/UGG

Udarbejdet i samarbejde med Zalando