Dem der har læst hos mig længe ved at jeg elsker mærket WILDFOX, de formår at lave lækre t-shirt med fedt print og i et snit som du ikke ellers ser.. mit nylige crush er t-shirten med lange ærmer, jeg prøvede den med lange ærmer inde hos MIG og CRAMER og er ret vild med den.. forleden gik jeg ind på deres egen side for at kigge nærmere på deres mange lækre sager og faldt blandt andet over stylingen af netop den eftertragtede t-shirt.. ville aldrig selv kunne bære de velourbukser, men er vild med det til hende og med de røde converse.

Jeg forelskede mig desuden i den smukke maxinederdel med pallietterne som efter min mening kunne være perfekt til nytårsaften, hvis man skulle noget vildt( hvilket jeg ikke skal) jeg ville style den med en simpel t-shirt fordi nederdelen i sig selv er vild. Desuden elsker jeg mikse stilarter, fint med basis.