Så fik jeg endelig udtrukket en vinder af min give-away fra GOT2B, beklager meget forsinkelsen, men der er sket så meget de sidste dage. Vinderen blev kommentar nummer nr 11 fordi det er den 11. december i dag og det var kommentaren her

Sofie Amalie, 

 

Spise fiskeolie (eller masser af fisk gennem kosten) – det kan ses i glansen i håret :)

Sofie skriv en mail til mig med din adresse til katjasobczak79@hotmail.com

Iøvrigt TUSIND tak for deltagelsen og alle de mange tip, jeg har planer om at printe dem alle ud, for de er gode at have..

I var 51 der deltog og derfor skynder jeg mig at skyde endnu en give-away igang, samarbejdet med firmaet som skulle have stået for den, gik i vasen, så jeg har selv stablet denne på benene og håber I kan lide de ting jeg har fundet til jer:

præmien består af en pakke lækker og anderledes te, et lækkert pandebånd i stærk gul “made by me”, produkter fra Eucerin og til slut en hulens masse lækre prøver på cremer og parfumer

Betingelserne er som altid meget enkle og er at du skal være fast læser via BLOGLOVIN lige her og like dette lille indlæg ved at trykke på hjertet under billedet inde på BLOGLOVIN’s side

og skrive “Glædelig Jul” i en kommentar til dette indlæg.

jeg trækker en vinder onsdag den 18. december