Jeg har lige nupset et billede fra Instagram med min nye cardigan fra Best Behavior, som kom med posten igår.. den er SÅ lækker og jeg ved at jeg kommer til at bo i den hele vinteren. I dag blev den indviet og sat sammen med brun, grå og lidt leo, en lidt skæv farvesammensætning som jeg er vild med. Jeg skulle forbi arbejdet og sige god jul til børn og voksne og hente min julegave. Hjemme igen skal resten af dagen bare bruges på at hygge med mand og hunni, vi har en weekend forude som ikk byder på de store planer, så vi er godt ladet op til at skulle fejre julen 23, 24, 25 og 26 med familien.

Husk iøvrigt min giveaway som slutter efter jul.. mangler også at høre fra vinderen af den forrige og jeg trækker en ny vinder efter jul, hvis jeg ikke har hørt noget inden.

Kjole/Vero Moda – cardigan og tørklæde/best behavior