Perleøreringe eller bare smykker med perler var engang lig med “mormor” i min verden, men fik for nogle år tilbage lign øreringe som dem på billedet og perlerne er efterhånden vokset på mig.. De er efterfølgende dukket på smykker hos flere af de førende smykkedesignere, kombineret på en anderledes måde.. De er klassiske og kan sagtens sættes sammen med en rå t-shirt. Det gælder igen om ikke at være bange for at mikse stilarter og så kan perler også fungere for dig.

Mesenso forhandler netop smykker, såsom halskæder, ringe, armbånd, øreringe, men også løse perler så man selv kan kreere sine egne smykker. Jeg vidste faktisk slet ikke at der fandtes så mange forskellige slags perler, men inde på websiden, kan under hver slags læse mere om dens historie og opdræt. Derudover tilbyder Mesenso.dk muligheden for at du kan købe saltvandsperler med en prisbesparelse på op til 60 % af den sædvanlige pris, fordi de er direkte importeret fra smykkefarmene. Mesenso er et sammensat team som med over 10 års erfaring, lover at de leverer perler af højeste kvalitet.

Et ekstra plus i min “internetkøber-bog” er at de tilbyder flere forskellige betalingsmuligheder og en fleksibel levering og hele 50 dages returret.

udarbejdet i samarbejde med Mesenso.dk