Lillemand er blevet forkælet med et sæt nattøj fra Legowear… godt nok varer det liidt endnu inden han kan passe det, for den mindste størrelse de har er str 74, men det er godt at have i gemmerne.

For en barnløs kvinde som jeg selv (3 måneder endnu) har jeg kun forbundet LEGO med kvalitets legetøj til børn og barnlige sjæle og har først fornylig opdaget det store udvalg af fint tøj til både piger og drenge man kan få i helt op til str 12. Netop kvaliteten af deres legetøj er ført over i deres tøj og de lægger stor vægt på at producere tøj som holder, selvom børn leger og slider på det. Dvs at det ikke mister faconen og farverne, når det bliver vasket, hvilket jo er et stort plus fordi netop børnetøj bliver vasket mange gange i løbet af dets levetid. Der er ydermere fokus på hvor børnene er henne aldersmæssigt med hensyn til bevægelse og interesser ift tøjets stof og prints.

Udgangspunktet for tøjets motiver og farver er universet, som allerede er kendt og elsket i hele verden og mange figurerne på tøjet er kendte og genkendelige på det allerede eksisterende legetøj, hvilket jo nok er et hit hos alle børn.

Lige nu kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev og deltage i konkurrencen om at vinde etgavekort på 500 kr.

udarbejdet i samarbejde med LEGOwear.dk