FØRST og fremmest… GLÆDELIG JUL TIL ALLE UDE I BLOGLAND, håber I alle havde en dejlig dag og nød højtiden med dem I elsker. Det gjorde jeg ihvertfald.. en skøn afslappende og hyggelig dag med mine forældre, manden min og min bror og hans familie.

Jeg nåede sørme at tage billeder af begge de outfits jeg bar i går, den nye Zoe Karssen tee blev indviet med et par bukser som stadig sidder behageligt på trods af at de bliver trukket ned under maven nu 🙂 Støvlerne som I desværre ikke ser så tydeligt blev også taget i brugt igår for første gang og er endnu et fund fra Trendsales

Jakke/Muubaa – Bukser og støvler/Isabel Marant – tee/Zoe Karssen – tørklæde/Månestråle

Mig og min bedste Anton

Om aftenen trak jeg i min elskede Vero Moda kjole i den sorte udgave og tilsatte den heels fra Pavment og røde læber og negle. Juleaften blev denne gang holdt hjemme ved mine forældre i mit barndomshjem, julemiddagen bestod af kalkun og flæskesteg og risalamanden og julemanden kom sørme også forbi med gaver til os alle inklusiv mine to nevøer på 7 og 10 år. Den yngste tror lidt endnu og det skulle ikke ødelægges.

Tænk sig næste år har jeg en lille tyksak som også skal med om træet, kan slet ikke vente..

Jeg fik også en masse gode gaver, som var ønsket.. mest til huset, blandt en ny støvsuger, penge til ny spisebordslampe og så gavekort til Salling og en cd. Den bedste gave havde manden købt til mig, glæder mig til at vise jer hvad det er.

Nu vil jeg igen gøre mig klar.. den står på julefrokost med 20 familiemedlemmer i en nærliggende by