Jubii endelig et ordentligt outfitbillede, manden nåede at nupse nogle stykker inden turen gik til svigermormor for at ønske god jul.. Jeg trængte til at komme i ordentlig kluns og få lidt makeup i hovedet, da man ellers kommer til at hænge meget herhjemme uden nævnte ting når man går på barsel..sådan er det ihvertfald for mig. Kjolen er fra sidste år og med uld og derfor dejlig varm. Jeg har dog klippet den lidt kortere for jeg forsvandt i den med de små korte ben jeg har. Jakken får sin debut herinde på bloggen og er mit nyeste køb fra Muubaa, jeg er SÅ glad for den og føler mig så godt tilpas når jeg tager den på, kender I ikke det? Støvlerne er også nye og et fund fra Trendsales fra mærket ASH, overraskende gode at have på og synes at de fungerer godt med kjolen.

Anton sneg sig med på et par billeder, mor har “knasere” i lommen, derfor et forventningsfulde blik fra ham.

Kjole/Second Female – støvler/ASH(lign her)tørklæde/Månestrålejakke/Muubaa