I går havde jeg den store ære at hoste et homeparty for det lækre tøjmærke Best Behavior som jeg tidligere købte en del af blandt andet i Tiffany. De sidste par år har der været stille omkring pigerne bag mærket, men nu er de altså startet op igen og vil forsøge sig med homepartys og popup-store rundt om i landet. Jeg havde inviteret en masse, men vi endte med kun at være 7 inkl sælger Anne (som iøvrigt er Aalborg og gammel Tiffany pige) og jeg. Nok meget godt da jeg igår også blev sygemeldt på grund af for mange plukveer. Manden blev derfor sendt hjem til mig istedet for den aftale han havde og hjalp med tilberede og slæbe ind og jeg så på mens den ene lækre sag på hængt på stativerne efter den anden 🙂

Arrangementet endte med at blive tophyggeligt med masser af lækkert tøj, slik og snacks og hygge i sofaen med snak om alt mellem himmel og jord. Handlet blev der også både af det fine tøj til kvinder men også alt det lækre børnetøj..

Stativerne var næppe kommet på plads før der blev kigget

en kollega kigger på de fine ammetoppe som BB også laver

Alt det lækre tøj til piger

Anne sælger for BB i dyb koncentration på websiden

snacks, te, kaffe og sodavand var linet op.

To sæt tøj som nok ender hjemme hos mig til lillemand


en lækker baby wrap

endnu et sæt til lillemand

Det jeg havde glædet mig mest til at se, nemlig den smukke cardigan

Så flot en farve og i den lækreste kvalitet


Sættet som jeg bare må eje


En veninde forelskede sig i de stribede bukser som passede perfekt til hendes cardigan som hun havde på hjemmefra.

Jeg er så glad og taknemmelig for at jeg måtte holde eventet og jeg har allerede lagt billet ind på at holde endnu et engang sidst på foråret, start sommer. Hvis I lige som mig er forelsket i BB og deres lækre sager i høj kvalitet og til gode priser, så kig mere her på deres webshop.