..til vi igen har sommer og forhåbentlig masser af sol. Jeg håber at sommeren herhjemme bliver god og varm, da vi nok ikke skal sydpå i år med en lille purk, men nyde ham og det nye hus.

Selvom det kan være svært at tænke i sommertøj, kan det altså godt betale sig at kigge efter det på f.eks TS, for priserne er af gode grunde i bund og du kan gøre en god handel, hvis du ved hvad du vil have.. Det vidste jeg idet jeg søger efter luftige sommerkjoler og så et bestemt par sandaler fra Zara som jeg ikke nåede at købe inden de blev udsolgt. Efter en søgning på Rabens Saloner og Zara, fandt jeg begge dele til en rigtig god pris og begge sager ligger nu bare og venter på sommeren igen kommer til DK

Jeg har nydt en stille søndag på matriklen med lidt oprydning i walk’inen og en lille tur i hundeskoven med Anton og en masse andre glade hunde. Nu har vi alle tre smidt os i sofaen med en god kop te og lige om lidt “tre mand og en lille dame” i fjerneren. Manden nupser en fridag igen i morgen og der skal derfor købes lidt gaver og ellers hygge herhjemme.

HUSK min giveaway, som slutter om et par dage.