I dag er jeg blevet luftet lidt, for manden forbarmede sig over mig og inviterede mig på en smuttur til Aalborg kun for at spise frokost.. det var alt hvad preggo kunne holde til, men dejligt at komme lidt ud, nu de julefrokoster og ture jeg skulle have været på blev aflyst for mit vedkommende. Jeg var iklædt et sikkert outfit pt og snart det eneste jeg kan passe, nemlig en kjole og min Kenzo sweatshirt fra Filuca V, men hvis jeg nu ikke havde babybulen foran, så ville nedenstående outfit være perfekt til en dag i byen.

Bukserne er det eneste jeg ejer i forvejen, men craver totalt meget de andre sager..

skindjakke/Muubaastøvler/ASHBukser/Mads Nørgaardtaske/Leowulff T-shirt/Leon & harper – Øreringe/Maria black

Manden skal tilbage på job igen i morgen, det har været skønt at have ham hjemme de sidste dage og der er blevet hygget i stor stil.