Man kan ikke komme udenom at jeg om få måneder og de næste mange år må bombarderes af drengesager: biler, LEGO, robotter og andet merchandise med alverdens tegneseriefigurer og jeg må indrømme at jeg glææder mig. Jeg har luret lidt rundt på websiden Thefairytalecompany.dk som forhandler netop tallerkener, sengetøj og legetøj, men også tøj og hjemmesko med mange af de kendte figurer fra kendte tegneserier som Askepot, Angry birds, Barbie, Ben 10, LEGO og mange flere.

Jeg har lavet en lille collage med søde blå sager til min lille mand fra webshoppen. Thefairytalecompany tilbyder udover rentefri kredit i 14 dage, portopriser på kun 29 kr og gratis ombytningsret, hvilket jo er ret smart fordi børnetøj jo, lige som alt muligt andet tøj, kan svinge i størrelsen og de små hoveder vokser jo hurtigt, så det kan være nødvendigt med en ombytning. Derudover lokker de med særtilbud løbende hvis du liker deres Facebookside.

Hvis du ligesom mig har en lillemand eller lillepige på vej eller allerede har børn og mangler julegaven, så er butikken værd at kigge forbi, du kan endda få gaven pakket ind helt gratis, nemt og enkelt og hvis du bestiller for 1000 kr eller derover, får du i denne uge, en gratis vinterjakke med i købet til en værdi af 399 kr.

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Thefairytalecompany.dk