Ja navnet tyder jo på at det er noget som skal gøre det nemt for os.. og det må man sige at websiden RETNEMT.DK lever op til. Jeg selv er igen begyndt at lave madplaner både for at slippe for at handle flere gange om ugen og spare penge.. Jeg vil desuden gerne sørge for at spise sundt især nu når jeg bærer på et lille væsen indeni som også skal have det godt. Desværre kommer hverdagen jo nogen gange i vejen. Vi kender vel alle det der med at komme meget træt hjem fra arbejde og ikke orke at tage ned og handle. Af alle de grunde er RETNEMT en rigtig god løsning for alle travle familie, som gerne vil slippe for besværet med at handle, for de leverer lige til døren og du kan nemt hjemmefra bestemme dig for, hvor ofte du ønsker leveret, hvad du kan lide og ikke lide og hvor mange personer du laver mad til hver dag og så sørger de for resten gennem en god samling af madplaner. Alle ingredienser bliver derefter leveret til din dør og medfølgende er opskrifter på lækre anderledes og sunde retter til dig og din familie.. Genialt hvis du spørger mig, for jeg er altid på jagt efter at lære nye opskrifter og efter en hurtig tur på siden og et hurtigt kig på mange af deres foreslåede retter, sidder “preggo” og savler på trods af at jeg næsten lige har spist morgenmad. Hvis du lige som mig synes at det her er SMART, så kig mere her

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med RETNEMT.DK