Glæden var meget stor, da jeg opdagede den nye webshop RUGGIT.DK som er helt nyt firma startet af tre unge mænd, som vil levere de flotteste nepalesiske filtkugletæpper til en MEGET favorabel pris ift til andre firmaer og mindst lige så god kvalitet. De lover ydermere at deres kugletæpper leveres til din adresse indenfor 1-3 dage efter bestilling og jeps ganske rigtig så lå mit egen fine nye kugletæppe fra RUGGIT allerede klar til at blive hentet hos min GLS-pakkeshop et par dage efter det var sendt, for jeg var bare nødt til at eje et eksemplar til min egen stue.. Det er simpelthen så flot  og lyser op i et rum. Billedet er dog kun for jeres skyld, for det er pakket godt ned i en flyttekasse og skal først pryde vores gulv i det nye hus. Ih hvor jeg glæder mig!!

Jeg valgte kugletæppet i multicolor som på hjemmesiden kun koster 995, men der er 5 andre farver at vælge imellem. Du kan se mere på deres webshop eller like deres facebookside, hvor du lige nu kan vinde dit eget eksemplar.

Hvis du ikke vil vente eller mangler JULEGAVEN til dig selv eller en af dine kære, så har jeg i samarbejde med RUGGIT.DK fået lov til at give jer, mine skønne faste læsere en rabatkode på 10 %, hvis du køber et kugletæppe, dvs prisen kommer ned i ca 900 kr, hvis du bruger koden “KASIAruggit” (koden udløber den 24/12 eller så længe lager haves)