I tirsdags var jeg så heldig at få lov til at gå modeshow for MIG OG CRAMER igen og det var igen rigtigt hyggeligt. Jeg var møg nervøs, for når tøjet efterhånden strammer, benene er hævede og man er flere størrelser større end de to andre smækre lækre modeller, så betyder det MEGET at man møder søde ansigter og tilkendegivende ansigter når man træder ind, Sidste gang var der en del kendte ansigter og det hjalp lidt i modsætning til denne gang, men jeg overlevede også selvom jeg skulle tisse efter to outfits og det var hårdt at skulle have jeans på og kort nederdel 🙂 Her er lidt billeder fra aftenen og tusind tak til Heidi fordi hun ville have mig med <3 <3

tøj fra 5preview, er vild med den sweatkjole

en smuk modello i lækker cardigan

Endnu en smuk model i den fineste bluse


Heidi fortæller om mit outfit

Kjolen fra Moshi Moshi som jeg selv har fået nu

Jeg har haft fri i dag da manden min har været på operationsbordet for anden gang på et år med sit knæ. Heldigvis gik det godt og han var hjemme igen efter 3 timer. Resten af dagen er gået med at hygge og pleje ham. I morgen har jeg også fri og der har han fødselsdag så mine forældre kommer til morgenmad og ellers skal han bare forkæles med god mad og gaver.