Der er flyttet tre par nye sko ind hjemme hos mig.. heldigvis har jeg ikke haft mange penge op af lommen, da de to af dem var på TS til en meget god pris og så et par købt på et gavekort..

par 1 er et sort par plateau-sneakers fra Moss Copenhagen købt ubrugte på TS til ingen penge.

par 2 er de fine blå sneakers fra New Balance.. Jeg manglede et par farvede sneakers til at pifte mine grå og sorte outfits op.

Det sidste par er et par lækre støvletter fra Isabel Marant, som jeg har købt brugt på TS, de skal lige forsåles inden de bliver taget i brug. Har længe været på udkig efter et par pæne flade læderstøvletter og var altså heldig at finde de her til en rigtig god pris

Jeg har brugt lørdagen på at rydde lidt op og ud, få noget flyttet ud i vores lagerrum og fået gjort rent og pyntet til jul. I morgen kommer nemlig hele min familie for at fejre manden min, som havde fødselsdag for 14 dage siden. Det er en efterhånden en årlig tradition at vi venter med at fejre til den 1. søndag i advent og så står den æbleskiver, gløgg, småkager og klementiner.. gotta love christmas