I har sikkert alle sammen et sikkert outfit, et I ved at I føler jer godt tilpas i og som kommer på de dage hvor man bare har brug for at føle sig netop godt tilpas.. Det kan ændre sig engang imellem som det har for mig. Før jeg blev gravid, var det et par sweatpants, en længere t-shirt og min denimjakke (som jeg desuden bar igår, se bare IG) men eftersom maven er begyndt at fylde mere, er det nu mest rart med et strømpebukser, som går op over maven og en kjole som ikke strammer hen over maven og til slut en lækker varm trøje til at holde mig varm og bebs varm i kulden..

Derfor er nedenstående outfit netop nu mit sikre outfit:

Kjole/Vero Moda – sweatshirt/Kenzo Tørklæde/Månestråle – sneakers/VANS – Hue/DIY

Jeg har lige tid til at skrive indlægget til jer inden jeg skal på job.. Derefter suser jeg ind til manden min i Aalborg, for vi skal lige nå at spise lidt og skifte tøj inden vi kl. 18 skal til Stig Rossen julekoncert.. en årlig begivenhed. Psst! Leder du efter et sikkert outfit til nytår så besøg denne side 🙂