som nogen af jer allerede havde gættet, er der flyttet et par lækre Mads Nørgaard strikbukser ind hos mig.. jeg så dem på BERGSHOP’s Instagram-side og forelskede mig straks, to dage efter var de hjemme hos mig..de er baggy, med elastik i maven og dejligt lune til vinteren vi går i møde.. kan iøvrigt erhverves lige her.

( flere af jer på IG har spurgt om hvordan de er i str, jeg har taget en str large på grund af maven og fordi jeg vil have dem ekstra baggy, men kunne nok godt under normale omstændigheder have brugt en str m også og jeg er normalt en str 40, de er iøvrigt meget lange i benene og passer derfor også en med lange stænger)

her har een af de søde piger fra BERGSHOP stylet dem med HOWSTY støvler, nice

Jeg har haft et par rigtigt skønne dage.. lavede absolut ingenting igår og i dag har dagen stået på lang tur på stranden efterfulgt af rengøring, oprydning og indkøb til næste uges madplan, så er jeg totalt klar til næste uge, som byder på masser af tøsehygge, jubii..