Ja tak til dette outfit som ville gøre min torsdag til festlig en af slagsen.. blusen forelskede jeg mig første gang i Mig og Cramer til modeshowet, dog i hvid, men er faldet over den i sort også. Bukserne fra Gat rimon også set i Mig og Cramer har jeg ønsket mig i evigheder og gør det stadig selvom jeg ikke ville kunne passe dem lige nu 🙂 tasken havde jeg med mig til modeshowet lige her. Støvlerne ville pifte ethvert sort og kedeligt outfit op og jeg er helt væk i dem.. øreringene faldet jeg over forleden og overvejer at klikke dem hjem.. Jakken.. jamen altså den er fra Muubaa, så “whats not to like”.

Bluse/WildfoxBukser/Gat rimontaske/Leowulff – jakke/Muubaa – støvler/Ganni øreringe/Moss Copenhagen 

Jeg havde en dejlig aften med manden min igår med dejlig julemusik sunget smukt af Stig Rossen og ikke mindst hans gæstesolist 15 årig Thomas Meilstrup, som jeg snildt kunne have hørt på en hel aften.. sikke en stemme.

Lige om står den på job, jeg har faktisk kun 3 uger tilbage inden juleferie og barsel, så forsøger at nyde hvert øjeblik med kollegaer og ikke mindst børn <3