I torsdags blev jeg inviteret til event i butikken By Shefali i Aalborg af smukke Ida som i samme anledning gav 20 % på alt i butikken. Det var mit første besøg hos dem men bestemt ikke det sidste idet jeg forelskede mig i flere ting.. Butikken emmer af eksklusivitet og varme og personalet er søde og hjælpsomme. De forhandler mærker som Lala berlin, Jewlscph, Tory Burch, Pretty ballerinas mm. Du kan se mere om butikken på deres facebookside her

Støvlerne står meget højt på ønskesedlen!

Smukke Ida var så heldig at vinde en lækker goodiebag indeholdende en lækker sweattrøje

Jeg har haft besøg af en veninde siden igår mens manden var til julefrokost og hun er lige kørt. Vi hyggede med god, sofahygge, Vild med dans og æbleskiver.

Resten af dagen i dag står på lidt oprydning og forberedelse af indlæg til bloggen.