Jeg taler rigtigt meget om støvler og jeg er altså ikke helt færdig. Det har dog været mest omkring de støvler som jeg gerne vil eje, men denne gang har jeg været i walkin’en og fundet de par frem som jeg allerede ejer..

NR 1 er et nyt par som jeg fornylig købte i Filuca V og de er fra Maison Martin Margiela og kan fåes lige her (MM6). De er trods deres høje hæl helt fantastiske at have på og meget brugbare til vinter på grund af deres gummisål.

NR 2 er fra Notabene og så smukke.

NR 3 er fra Bullboxer så vidt jeg husker.. det er også mit ældste par med ca 5-6 år på bagen.

NR 4 er fra ASH og de er flittigt brugt NR 5 er mine skønne bikerstøvler fra Primeboots (drømmer om et par i brune) De bliver bare federe for hvergang de bliver brugt, elsker dem til nederdel, bukser og kjoler.

NR 6 er også nye og fra KOAH, købt lige her 

NR 7 Er fra Nude Copenhagen og jeg elsker kombinationen mellem sneakers og wedgehæl.. selvom de efterhånden er masseproducerede, har de her et eller andet anderledes.