De sidste uger har jeg stået mange gange og ønsket at min garderobe indeholdt flere kropsnære kjoler.. Hvor man før hen ikke havde et ønske om at vise mavsen frem, er det der naturligt mere nu og så er det altså mere og mere ønskværdigt og behageligt at hoppe i en blød kjole som ikke strammer sat sammen med et par strømpebukser. Har fundet 7 stk som jeg gerne ville eje til hverdag og fest.

Især den mørkeblå fra Stine Goya er jeg helt forelsket i og jeg ville ønske at den hang hjemme ved mig så jeg kunne få den på til 75 års fødselsdag i morgen. Jeg ville sætte mine sorte ASH heels sammen med den og så slutte af med enkle smykker og en sort taske for at kjolen kommer i centrum.

Til hverdag ville jeg elske den stribede Ganni sag og sætte den sammen med et stort tørklæde og et par cool sneakers.

Har I andre forslag til kjoler til fest og hverdag, så skriv endelig med links <3

Inwear – Gat Rimon – T by Alexander Wang – Stine Goya

Ganni – Baum und Pferdgarten – Ganni