Jeg fortsætter lige med de der ønsker.. åhr I kender det nok alle sammen, de der med at der er så mange ting man gerne vil have, når man mindst har råd.. ikke desto mindre har jeg lavet en collage over mine “most wanted” Ja den jakke fra “For the FEW” er jeg slet ikke færdig med, den lækker, har prøvet den mange gange efterhånden..suk. Støvlerne fra Isabel Marant elsker jeg, flade, spids snude og leo. endnu mere suk. De er desuden fine når jeg ikke længere kan holde ud til at gå med høje hæle efterhånden som maven vokser. Kjolen fra Stine Goya er i samme model som den pink, jeg købte for en måned siden, så smuk farve og med plads til babybule. Cardiganen fra Acne er så smuk i farven og jo ret praktisk når min trøjer ikke længere passer. Øreringene fra Maria Black er sååå smukke og ville indgå perfekt sammen med mine andre smykker.. Sidst men ikke mindst de mørkblå sneakers  fra Reebok, for hvem kan ikke bruge et par sneakers mere i samlingen..