Åååh så mange ønsker og alt for lidt penge.. Efteråret er nok den sæson som jeg ser mest frem til, når det gælder tøj og mode.. Alle de lækre jakker, bluse, nederdele, tørklæder og lange bukser som kommer i butikkerne og bare venter på at komme hjem til mig og bo. Jeg har derfor lavet et ønske-outfit med nogle af de ting som jeg ønsker mig allermest, især vinterjakken. Den jager mig i mine drømme…nederdelen er jeg nok bare nødt til at eje inden længe, den er i tynd strik og er perfekt til mavse 🙂

Jakke fra FOR THE FEW – Smykker fra Maria Black – Bluse fra Rika – Nederdel fra Aiayu – Heels fra Ganni

Så er der weekend og jeg er alene hjemme i aften med Anton,så den står på Sex and the city og slik. I morgen er der globryllup hos en kollega og senere skal manden og jeg selv til bryllupsfest hos en veninde. Jeg har mega tøj krise men får heldigvis assistance af min skønne og meget stilbevidste veninde, som kommer lidt før, for at blive dullet op 🙂