Jeg er så småt begyndt at rydde op og har solgt en del småting på facebook. Planen er nemlig at vi vil skifte det meste af vores inventar.. og lige inden vi flytter som er den 1. feb, sælger vi de store møbler, såsom spisebord, sofa og sofabord. Vi synes ikke at det passer til det nye hus og desuden skal vi bo 3 uger hos mine forældre så vi slipper for at have alt for meget opmagasineret. Selvom der er længe til feb. endnu, er jeg så småt begyndt at kigge på, hvad jeg gerne vil have istedet.

NICEHOME.DK er en online webshop som forhandler alt til boligen, såsom sofaer, sofaborde, skænke, senge, stole, rette møbler til soveværelset og kommoder. Butikken har eksisteret siden 2008 og gør en ære i at sælge alle lækre kvalitetsmøbler til gode priser, hvor alle kan være med. Jeg har allerede forelsket mig i en del sager, såsom spisebordet, sofabordet og ikke mindst den lækre sofa, som er lige det, vi leder efter og alle tre sager kan du få for kun omkring 7000 kr. Spisebordet er jeg vild på grund af formen og stålbenene og så medfølger 2 ekstra plader, til når hele familien er på besøg. Sofabordet er superfint og anderledes med den hvide flade og de sorte ben.

Varerne kan bestilles og de bliver derefter leveret til din dør og dagen før leveringen får du en besked om hvilke 4 timers interval, fragtmanden kommer i, så du har mulighed for at være hjemme. Alternativt kan du selv afhente dine møbler på NICEHOME’s lager og showroom i Århus og spare fragten. Manden og jeg regner med at tage en tur derned for at tjekke sagerne ud live, når muligheden nu er der.

Sponsoreret indlæg