Igår var jeg, som så mange andre til bryllup og det var en fantastisk fest. Selvom jeg ikke drak, mærkes festen alligevel i kroppen i dag og Anton og jeg hygger med dyne, tv og te i sofaen. Jeg fik desværre ikke taget billede af outfittet, men jeg havde altså nedenstående på.. Maven er begyndt syne mere gravid-agtig og jeg tog derfor en stram kjole på i form af min ældre Isabel Marant kjole som jeg elsker. Skoene blev min lækre Marc by Marc Jacobs heels, som jeg elsker mere og mere for hver gang jeg bruger dem. For at sætte prikken over i’et havde jeg den smukke halskæde fra Fiona Paxton på, som jeg blogget om en del gange efterhånden. Halskæden er desværre ikke min men tilhører Heidi som ejer Mig og Cramer og jeg var så heldig at jeg måtte låne den.

HUSK iøvrigt min Eucering give-away som slutter onsdag, (der er allerede 66 som deltager, så tusind tak for det!!!)