[goviral]

Sponsoreret indlæg

Har I set at supermodellen Gisele Bündchen står i spidsen for H&M’s nye efterkollektion 2013? Hun præsenterer en masse lækre efterårssager såsom en lækker trenchcoat, lækre skinny jeans, en fin pelsvest, en mønstret tunika, de fedeste støvler, den flotteste sorte taske og fine accessories iform af armbånd og halskæder.

Den fine trenchcoat er klassisk og lækker i al sin enkelhed. De skinny jeans bør enhver kvinde eje og jeg elsker detaljerne, som de skrå syninger henover knæene. Pelsvesten er perfekt til efteråret og vinteren og så fin over en skjorte som Gisele selv bærer i videoen eller over en skindjakke. Den mønstrede tunika er fin sat sammen med tykke strømpebukser, et par skinny jeans eller bare ben til sommer. Sat sammen med et bredt taljebælte enten sat i livet eller under brystet, kan den bruges for mig også om et par måneder. Til sidst indgår der i kollektionen de flotteste støvler som er perfekt til den lille sorte eller skinny jeans til en aften i byen. Den sorte rummelige taske kan indeholde lidt af hvert og er derfor perfekt til arbejde. Jeg er helt vild med de små ringe som kan bruges som almindelig ringe eller ledringe.

Udover det lækre tøj, spilles der en melodi til lancerings-videoen som er Gisele selv som synger, yes modellen springer nu ud som sanger og udgiver sin debutsingle i forbindelse med efterårs-kollektionen for H&M.