JUBIIII SÅ KAN JEG FORKÆLE JER, MINE YNDLNGS-TØSER IGEN!!

I samarbejde med Trendsales-sælgeren Anbliga kan jeg udlodde et fint smykkesæt i sølv indeholdende et par øreringe og et fint Infinity armbånd. Jeg købte selv 2 par af de samme øreringe i forgyldt hos sælgeren, som jeg har brugt i det ene øre og det ser supergodt ud og har været så heldig at få Infinity armbåndet selv som er så fint sammen med et råt læderarmbånd og mit Marc by Marc Jacobs ur.

Det du skal gøre for at være med, er:

1. Være fast læser af bloggen via Bloglovin her og like dette indlæg ved at trykke på det lille hjerte under indlægget på Bloglovins side. (jeg tjkker alle kommentarer, så husk at gøre begge dele)

2. Skrive en kommentar til dette indlæg om dit yndlingssmykke.

Konkurrencen løber til 1. oktober eller når vi når de 400 læsere 🙂

Øreringen på sammen med andre af hendes fine smykker, som desuden kan købes lige her