Jeg har prøvet andre og alternative olier til håret, såsom Argan Oil, men har altså erfaret at Moroccanoil er og bliver den bedste med sin duft, konsistens og ikke mindst effekt. Derfor var lykken stor, da jeg fornylig modtog et gavekort til  Ezzence.dk som er en webbutik, som udvælger de mest eksklusive skønhedsprodukter til den bevidste forbruger. Jeg elsker deres brede sortiment, at de har fokus på økologi og naturlig makeup, men at de også fører traditionelle mærker indenfor hudpleje, makeup, hårpleje og parfumer, såsom Redken, Paul Mitchell, Joico, Clean, OPI, Ole Henriksen mm. som kan købes her

Jeg bestilte selv mit produkt og to dage efter, kunne jeg hente pakke i min lokale GLS-shop i byen hvor jeg bor, som er den billigste leveringsform som Ezzence tilbyder. Du kan også få din pakke leveret via Post-danmark til døren eller selv hente på dit lokale posthus. Mulighederne er mange for nemt at få leveret dine skønheds-produkter og med de leveringspriser som butikken tilbyder, er jeg ret sikker på at jeg også fremover vil benytte mig af købe sager til hår, ansigt og krop. Især når man om et halvt har en lille baby hængende på armen.

Lige nu kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev på forsiden af shoppen og få 50 kr på et gavekort til at shoppe for.

sponsoreret indlæg