Forleden dumpede der den lækreste gave ind af døren til mig, nemlig en ny produktserie fra Apotekets Eucerin ved navn DermatoCLEAN. Serien som mildt og effektivt fjerner alt makeuprester og forurening fra vores hud og tilfører masser af fugt. Det betyder, at din hud ånder bedre og lettere kan optage de gode egenskaber i den nærende ansigtscreme som man også kan købe. Jeg elsker ideen med at huden får næring og samtidig undgår ingredienser som parfume, alkohol og farvestoffer, især når man har en baby i maven.

Sættet består af:

1 stk DermatoCLEAN Cleansing Milk (200 ml):Ekstra mild og effektiv rensemælk – skylles af med vand.

1 stk DermatoCLEAN Clarifying Toner (200 ml) Opfriskende skin-tonic som genopretter fugtniveauet i huden.

1 stk DermatoCLEAN 3 in 1 Cleansing Fluid (200 ml):Den lette løsning på ferien, efter en fest eller en travl morgen. Mild og effektiv øjenmakeup-fjerner, ansigtsrens og skin-tonic. Alt i ét – især velegnet til sart hud og brugere af kontaktlinser. Klinisk dokumenteret effekt og skræddersyet til det sarte område omkring øjnene.

1 stk DermatoCLEAN Eye Makeup remover (125 ml):Mild og effektiv øjenmakeup-fjerner, som også er ideel til vandfast øjenmakeup. Den er tilpasset øjnenes sarte pH-værdi. *= Kun i øjenmakeup-fjerneren er der lidt blå farve.

1 stk AQUAporin Face light (40 ml):Meget let géle-agtig ansigtscreme, som nemt trænger ind i huden. Perfekt som base uden at tilstoppe porerne. Den stimulerer dannelsen af nye vandkanaler i huden og efterlader huden smidig, blød, så de tørre linjer i huden bliver reduceret.

Alle produkterne er relevante for mig og min hud og jeg glæder mig til at teste produkterne den næste tid.

MEN MEN MEN: Jeg er ikke den eneste der har mulighed for at vinde dette sæt, en heldig fast læser af bloggen kan nemlig vinde den samme serie!!!

Det eneste du skal gøre for at være med er:

1. være fast læser af bloggen via Bloglovin og like det lille hjerte under indlægget

2. skrive en kommentar til indlægget.

Jeg trækker en vinder om en uge, dvs. den 11. september 

sponsoreret indlæg