Jeg er ret lykkelig lykkelig lige nu med alt det gode der sker for mig og nu kan tilføje lidt materiel lykke for jeg er ENDELIG blevet ejer af den fine For the FEW parkajakke som jeg har skrevet og blogget om en del gange. Har solgt en del hen over måneden og ikke tilføjet nyt og kunne derfor gå ind og købe den igår. Jakken er købt inde hos de søde piger i butik Strøyer og er mit første køb derinde, men absolut ikke det sidste.

For jer der ikke kender Strøyer, så er det en lækker butik som ligger i Gravensgade, hvilket er en sidegade til Bispensgade, en af de to store gågader i Aalborg. Udover butikken her, har de også en butik i Lønstrup og begge butik sælger lækre mærker såsom Maison Scotch, Primeboots, AJ117 og Graumann for bare at nævne et par stykker. Butikken har også en facebookside hvor de ofte opdaterer med lækre billeder af outfits med butikkens tøj, I kan se mere lige her