Så er der endelig et outfit på bloggen..ved at være noget tid siden, men det er så svært når manden ikke er hjemme til at tage billeder, når man har ordentlig tøj på, for så snart jeg kommer hjem, trækker jeg i Onepiece og slænger mig på sofaen..velkommen til min verden som gravid 🙂 Nå men altså i dag indviede jeg den nye jakke fra Ganni. Det blæste jo en halv pelikan (deraf det vindblæst hår) så den lunede godt da jeg drog ind til Aalborg for at hygge med en veninde til Modebørs og på cafe. Jeg købte en enkelt ting til Modebørs som jeg regner med at kunne have på til bryllup på lørdag, så den får I snarest at se. Derudover var jeg mormor-agtig og købte to nye køkkenredskaber for mine guldmærker(!!!) i Salling, jo jo…

Da jeg kom hjem, tog dagen lige en drejning for opdagede en kæmpe edderkop på en cardigan i walkin’en, så måtte gennemsøge alt tøjet og støvsuge bagved for at finde den. Fandt den desværre ikke, men fik ryddet op og har nu sat en hel masse til salg på TS, så der er ikke noget, der ikke så er skidt at det ikke er godt for noget.

Kig endelig forbi og køb ved hjælp af link til højre. Jeg drømmer om en ny vinterjakke, så de skal spares sammen til det.

Jakke/Ganni – Bukser/Gat Rimon – Ballerina/Repetto – T-shirt/Tiffany Aalborg – smykker/Stine A