Et dagens med et lettere rødmosset og træt ansigt..det er hvad mandag gør ved mig. Heldigvis får jeg et afbræk i hverdagen i morgen hvor den står pædagogisk dag i min leders sommerhus hele dagen, hvor vi skal arbejde og evaluere vores hverdag og planlægge vores fremtid..hvis ikke skolereformen betyder vores SFO’ernes endeligt 🙁

Jeg synes efterhånden at det er ret så koldt kun med skindjakken og da den ikke længere kan spændes på grund af mavsen, redder mit tørklæde mig igen igen..

Jeg er iklædt et meget sikkert Katja-outfit med let baggy bukser, en løs bluse, flade sneakers, en læderjakke og et tørklæde, just the way I like it! (har desuden sat manden til at tage detaljebilleder som et forsøg, you like??)

HUSK MIN GIVE-AWAY som slutter i morgen!!

Skindjakke/Muubaa – Bluse/Zoe Karssen – Bukser/Aiayu – tørklæde/Månestråle – Sneakers/Defeeter