Et af mine mange yndlingsmærker er By Malene Birger. Jeg elsker at hun som ikke så mange andre designere hylder også den mere frodige kvindekrop og derfor laver tøj som også os med “lidt til gården og gaden” kan klemme os ned i og se godt ud.

Mit seneste køb fra By Malene Birger er den smukke Pollino cardigan som jeg glæææder mig til at tage i brug når det bliver koldt. Den vil lyse op på de kolde og mørke måneder vi går i møde. Jeg prøvede den flere gange i butikkerne, men var lidt for nærig til at betale fuld pris for den og så er det jo godt at vi har Trendsales, hvor jeg også fandt cardiganen for et par måneder siden til under halv pris.

Du kan finde udvalget af By Malene Birger sager på Trendsales lige her: http://www.trendsales.dk/products/by-malene-birger?kw=by+malene+birger

Sponsoreret indlæg