2013 er året hvor jeg virkelig fik øjnene op for ballerinaer og jeg har siden årets begyndelse fået en del ind på hylden. Alligevel drømmer jeg om at anskaffe mig lidt flere, da de jo kan bruges hele året rundt både som inde og udesko og med bare fødder og strømpebukser. Jeg har fundet 6 styk som gerne måtte tilføjes min samling både med farver og de mere enkle sorte, som faktisk er den farve, hvor jeg endnu ikke ejer et par ballerinaer i. Er vild med de sorte øverste fra HUNTER som er lavet samme materiale som deres lækre gummistøvler og jo så er højaktuel i den tid vi går ind i med regn og rusk. De sorte nedenunder fra See by Chloe har jeg ønsket mig i evigheder både i denne sorte og den brune. De nederste til venstre med leo og pink i skøn kombination fra Pretty Ballerinas ville være perfekte til et mønstermix-outfit.

Hva med jer, ejer I mange ballerinaer?

Sponsoreret indlæg