Jeg fik for et stykke tid siden lov til at vælge et smykke fra webbutikken Wideselection og navnet skuffer ikke, for de tilbyder smukke smykker til både mænd og kvinder i alle prisniveauer og byder på forskellige mærker såsom Sence Copenhagen, Frk Lisberg, NOBLE by Bendtner, CHARLOTTE LEBECK, Renaissance Life og Tokyo Jane.

Netop Tokyo Jane blev mærket som jeg valgte mit nye smykke fra og det kom med posten i går.. Det lækreste armbånd med “guld” hardware og elastiksnor som kan spændes ind ved hjælp af den lille “knap. Armbåndet er supercool med mit ur synes jeg og sat sammen med andre armbånd er jeg sikker på at det vil blive brugt flittigt. Jeg ejer i forvejen et par armbånd fra Tokyo Jane, kan godt lide deres store udvalg og anderledes sammensætningen og så ovenikøbet til en fornuftig pris

Wideselection er desuden leveringsdygtig indenfor personlige smykker og vielses og forlovelsesringe og har gratis levering på alle varer og oveni gratis ombytning, hvilket jeg efterhånden synes er en sjældenhed på webshops. Læs mere på Wideselection 

Sponsoreret indlæg