Udover at jeg er vild med trenden med sweatpants, så elsker elsker elsker jeg også at det er helt ok at bruge sneakers ikke kun når du træner, men også til et par jeans, en nederdel eller en kjole. Med det job jeg har, er det bare ikke naturligt og særligt fornuftigt at have høje hæle på, så jeg er ivrig sneakers-pige. Jeg har lavet en lille collage med sneakers som gerne måtte flytte hjem til mig og peppe et kedeligt outfit op og samtidigt give comfort til en hel dag på job.

Stadium har et lækkert udvalg af damesko og alle skoene er derfra. De har alle de førende mærker såsom Reebook, Nike, Adidas, PUMA og Peak Performance og indenfor alt hvad du har brug for indenfor den aktive livsstil eller hvis du bare mangler et par lækre sneakers til dit outfit ;-). Jeg har kigget hjemmesiden igennem og kan konstatere at du kan få tøj, tilbehør og sko til hele familien. Smart synes jeg at man på hjemmesiden enten kan søge på mærker, størrelser, køn eller indenfor hvilken sportsgren du søger nyt til og du kan få leveret dine varer hjem til dig selv eller afhente dem i din nærmeste Stadium butik.nemt, enkelt og meget overskueligt.

sponsoreret indlæg