I går hentede jeg en lille pakke på posthuset.. var nemlig heldig at finde et par ubrugte Soyafisk sneakers til en rigtig god pris på TS og så måtte jeg altså eje dem. Det er et par sneakers som nok deler vandene, men jeg synes at de er cool, farven er sådan støvet gul over limegrøn og perfekt til efteråret. Plateauen er super fin til os som kun måler de 165.

Så er fusserne og jeg klar til efterår 🙂

Tusind tusind tak for den store deltagelse ved min Stine A give-away. Der er på et døgn klikket kommentarer ind fra 63 søde piger, der gerne vil være med, dog er der kun 60 der har liket indlægget, så hvis I har glemt det, så skynd jer at få det gjort, ellers gælder jeres deltagelse ikke 🙂 jeg lovede jer jo at trække lod enten om en måned eller hvis vi nåede 325 læsere og det gør vi faktisk om sølle 6 læsere, så afsted med jer som endnu ikke har tilmeldt jer 🙂