Torsdag på vejen til Lolland fik jeg en stor drøm opfyldt.. jeg svingede nemlig en smut forbi Lyngby, hvor fantastiske og skønne Stine har til huse både privat og professionelt. Jeg blev taget imod som en dronning og med åbne arme og blev ført ind i Stine A’s univers med fine smykker i de smukkeste omgivelser. Manden blev parkeret på terrassen imens jeg gik ombord i alle lækkerierne og i guder hvor blev jeg forelsket.. Stine viste mig både nye og ældre sager og jeg endte selvfølgelig også med tilføje en del nye smykker til samlingen. Har allerede vist et par stykker på Instagram (KASIA1979).

Men men men jeg er ikke den eneste som er blevet forkælet, hvor stay tuned når jeg åbner for den lækreste give-away hvor jer faste læsere kan vinde et lækkert smykkesæt til ørerne fra Stine A’s hånd.

Imellemtiden kan I nyde billederne fra min fantastiske dag, som jeg aldrig vil glemme 🙂

giv mig, giv mig, giv mig..

Det er her hvor magien sker..

Hvem ville ikke gerne snuse i de skuffer fyldt med smykker

Stine og jeg.

Udover at Stine er den dygtigste smykke-designer så er hun et helt fantastisk menneske. Jeg har sjældent mødt så dejligt et menneske og man kan kun blive i glad i låget af at være sammen med hende.