Lige siden at smukke og stilfulde Lulu fremviste den quiltede jakke fra Ganni, har den været i mine tanker og da jeg igår fik at vide at den var kommet hos yndlings-Tiffany skyndte jeg mig at ræse derind efter arbejde.. en del penge fattigere og ca 15 minutter efter at jeg var ankommet, sad jeg atter i bussen på vej hjem med min nye baby. Den er så lækker og har det rette look med let “luna-telt” snit og smalle ærmer. Desuden er den foret med thinsulate og kan derfor bruges som efterårsjakke et par måneder endnu og derefter som cardigan. Et fornuftigt køb, da den jo så kan bruges hele min graviditet igennem.

Jeg købte en “lille” ting mere i Tiffany, som jeg allerede viste på IG igår og snarest skal få sit eget indlæg på bloggen.

Jeg nyder min hygge lørdag og manden min er for engang skyld hjemme fra fodbold, hvilket hører til sjældenhederne. Vi har været en smut forbi vores byggegrund, da den skal klargøres inden de går igang med at bygge indenfor den næste måned. Derudover har jeg ryddet lidt op i mine mange gemmere og sat lidt nips og møbler til salg, så der kan blive sparet op til nye ting. Om en times tid står den på flæskesteg hos min forældre…aah lørdag. Den bedste dag i ugen.

Imorgen står den på Modebørs og cafehygge med min fantastiske og skønneste veninde P, alt i alt en ret skøøøn weekend

hav det dejligt derude <3 <3