Det gode ved at have en blog og få taget de hersens outfit billeder er at man har sin egen lille dagbog over de sæt man tidligere har sat sammen. Jeg har derfor været en tur i gemmerne og fundet lidt outfits indeholdende ting jeg glæder mig til at iføre mig når det bliver og efterår og vinter..

Cashmere bluse i bordeaux fra Månestråle og bukser fra Aiayu. Begge dele ejer jeg også i blå og grå.

Nude wedge-sneakers

Rika Iron girl bluse

Min Levis denimvest


mit elskede Steinum halstørklæde og min pangblå bamsestøvler fra EMU

Min karry-farvede cardigan fra American vintage

nederdel med tykke strømpebukser under

Min lækre grå cardigan som jeg købte til billige penge på Loftet i Aalborg

og sidst men ikke mindst min custommized vinterjakke fra Samsøe samsøe.

Har I nogen items som i glæder jer til at iføre jer IGEN til den nye sæson??