Det er ikke så meget at jeg har fået fortalt om min fantastiske ferie til Portugal. Vi rejste med Århus Charter og boede i byen Albufeira, som vist nok er den by ved Algarve-kysten der har det meste liv og det skal jeg love for at den havde.. Byen havde ikke det største udvalg af butikker, men lige så lidt meget som den manglede det, lige så mange barer var der og de var fyldt med englændere i alle aldre og størrelser. Faktisk var vi danskere i undertal og det er vi ikke vant til på vores rejser i Grækenland. Vi boede i en lille og fin lejlighed, ikke luksus og meget brunt, men altanen var det hele værd, for den havde den mest fantastiske udsigt som jeg har oplevet i de 14 år jeg har rejst på charterferie. Der sad vi ude hver morgen og spiste morgenmad, om aftenen efter at have stegt ved poolen og når vi kom hjem fra byen. Vi var kun ved stranden een gang, men det var ganske simpelt for koldt til min smag og lidt for mange bølger. Desuden kostede det 15 euro for to liggestole så vi rykkede derfor op til poolen hvor vi nød det resten af ugen.

Vi var ikke på nogen ture, da vi på forhånd havde bestemt at ferien bare skulle være daseferie og det gjorde vi så hele ugen…AAAAHH!

Den famøse udsigt fra altanen

Den anden pool set fra hotellets restaurant hvor vi hver dag fik frokost.

Moi en aften foran hotellet.

Indlægget er lavet i forvejen da jeg lige nu igen er på ferie.. en lille mini en af slagsen. Turen går til Lolland til barnedåb og bryllup og hele familien er samlet til nogle dejlige dage med camping, fest og hygge.