Næste farve er gul, en farve som jeg nok mest vil bruge forår og sommer, men den carryfarvede som hittede sidste efterår, vil jeg sagtens kunne finde på at bruge igen i år når det bliver koldere.. Det er også en farve som man enten elsker eller hader og mange tror at den ikke vil klæde dem. Farven er god til mennesker som en mørkere hudtone som jeg selv, men manden min har fornylig købt en gul skjorte og den klæder ham fantastisk godt selvom han er meget lys i huden, så det er bare at kaste sig ud i det.

En lækker tee fra Pierre Balmain som jeg har brugt en hel del her i forår og sommer, har stylet den med striber, print og andre farver.

Den carryfarvede strik fra American vintage som jeg købte på TS sidste år, så fin over en tee og et par sweatpants eller over en kjole her til vinter. Den vil lyse op på selv det mest kedelige outfit.

En lækker sweatshirt fra Pierre Balmain, som jeg desværre ikke har fået brugt endnu, men er sikker på at den kommer til at hænge på mig hen over sensommeren til en kort nederdel i grå eller sort

Hvis man er lidt bange for den gule, kan man sagtens prøve sig forsigtigt frem med et billigere køb i gult, cardiganen er fra Second Female og kostede ikke meget mere end 200-300 kr