Jeg har dette forår og sommer fået anskaffet mig en del farvede overdele og sammen med de enkelte ting jeg havde i forvejen, har jeg efterhånden fået opbygget en god og farverig garderobe både til forår og sommer.. vil over 4 indlæg vise jer nogle af de overdele jeg ejer i farverne grøn, gul, blå og rød, startende med grøn:

Den grønne forestiller jeg mig at jeg kommer til at bruge en del i efteråret og vinter.

En lækker sweatshirt i armygrøn i det lækreste materiale fra Wildfox

En god basisbluse med den rigtige længe, v-hals og fint snit i græsgrøn, fantastisk til efteråret med cardigan eller lille jakke over. Denne fra T by Alexander Wang.

Camouflage-jakke fra Zara god som alternativ til cardigan over en simpel tee, den hang på mig sidste efterår og ved at den vil blive taget mange gange i år også.


En lækker cardigan med kombineret bomuld og læder fra Brogden som jeg har brugt som cardigan.